​Tlf.: 25 37 32 52

​​Kontakt os 

for et gratis og uforpligtende tilbud! 

Klik her

Nyt tag og andet tagarbejde

Trænger dit hus til et nyt tag? Er du i tvivl om hvilke tagsten, du skal vælge?

Hos Per Bihl ApS kan jeg hjælpe dig, hvis dit tag trænger til udskiftning. Jeg henvender mig til private kunder i og omkring Svendborg, og min årelange erfaring inden for branchen gør, at jeg kan tilbyde dig en professionel og grundig rådgivning, hvis du overvejer at investere i et nyt tag.

Hvad er vigtigt at tænke på, når du skal have et nyt tag?

Taget på et hus betyder meget for husets æstetik. Når du skal have et nyt tag, er det derfor vigtigt, at du vælger tagsten, som passer til resten af dit hus. Men det er ikke nok, at taget ser godt ud. Det er mindst lige så vigtigt, at undertaget passer til tagstenene og taghældningen, for at dit nye tag holder tæt og kan holde i mange år.

Jeg har stor erfaring med at lægge nyt tag, og jeg hjælper dig gerne, når du skal tage stilling til, om du vil have tegl- eller betontagsten og i hvilken farve og glans. Jeg rådgiver dig både om, hvad der passer bedst til husets udtryk samt hvilke tagsten, som egner sig bedst til undertaget, taghældning med videre.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål, eller hvis du vil have mig til at se på dit tag og vurdere, hvad et nyt tag vil koste dig. Du kan ringe til mig på telefon 25 37 32 52 eller sende en e-mail på pb@perbihl.dk.

FIRMAInfo​

Tømrermester Per Bihl ApS

CVR: 33599862

Kontakt

Adresse​

Lillevang 5
5700 Svendborg